meny knapp hamburgare
Bizkit Logotyp

Ökad e-handelsförsäljning för Växjö Lakers - Sveriges bästa hockeylag

Sedan 2018 är Bizkit e-handelspartner för om du frågar oss, sveriges bästa hockeylag, Växjö Lakers. Vårt uppdrag innebär att stödja...

Briqpay betalplattform

En intressant lösning som ökar köpupplevelse och konvertering för dig som främst säljer till företag.

Vad är Briqpay?

Briqpay vill förenkla för dig som säljare att bygga en långsiktig relation med sin kund, både före och efter själva transaktionen. Möjligheten att inkludera sin egen faktura och kreditupplysning i kombination med andra betalmetoder gör deras erbjudande till något unikt. Briqpay är en aktör som seriöst kan utmana sättet som försäljning sker mellan företag digitalt.

 • Grundat 2020

 • Team med bakgrund i Bambora och Klarna

 • Molnbaserad SaaS-lösning

 • Huvudkontor i Stockholm

 • Utveckling sker in-house

Om Briqpay

Briqpay är ett fintechbolag som grundades 2020 av Björn Widerström, Sara Johansson och Mats Andersson. De har alla tidigare arbetat i branschen för bland annat Bambora och Klarna. Briqpay är en flexibel och skalbar betalplattform som underlättar försäljning mellan företag genom att tillföra en bättre användarupplevelse för både säljare och köpare.

 

Detta sker främst genom en mängd integrationer av olika betalleverantörer. Som säljare kan du skräddarsy vilka betalmetoder som skall erbjudas utifrån dina specifika önskemål.

"Med digitala kreditupplysningar i betalflödet ger vi företag möjligheten till snabbare försäljningsprocesser, kontroll på sin kreditexponering och eliminierar manuella processer." Sara Johansson - Briqpay

 

​Briqpay vill förenkla för dig som säljare att bygga en långsiktig relation med sin kund, både före och efter själva transaktionen. Möjligheten att inkludera sin egen faktura och kreditupplysning i kombination med andra betalmetoder gör deras erbjudande till något unikt. Briqpay är en aktör som seriöst kan utmana sättet som försäljning sker mellan företag digitalt.

Hur fungerar Briqpay?

Kortfattat så använder du Briqpays plattform för att skapa en skräddarsydd checkout. Du bestämmer själv över färger, typsnitt och vilken typ av information som behöver samlas in. När det kommer till betalmetoder så går det anpassa vilka som skall erbjudas och till vilken typ av kund. Kassan kan således anpassas helt efter marknad och region eller kundtyp.

 

Allt presenteras i en samlad, dynamisk vy som kräver minimalt med klick för en ökad konvertering. Eftersom alla betalningar samlas på samma ställe så innebär det inte en ökad administration för ekonomiavdelningen när fler valmöjligheter adderas.

Inkluderat med en anpassningsbar kassa hittar du även adressuppslag och kreditupplysning, kanske de två viktigaste och mest framträdande funktionerna. 

Vi delar gärna av oss av vår erfarenhet

Funderar du på hur e-handel fungerar eller har du funderingar på vilka digitala verktyg som skulle kunna vara er till hjälp? Det kanske bara handlar om en så enkel sak som att få två system att prata med varandra? 

Hör av dig till Carl Conradsson, han hjälper er mer än gärna att komma rätt.

carl@bizkit.nu

+46 76 166 61 16

Registreringsflödet

Det är ofta du möts av ett enormt formulär där all möjlig data måste fyllas i för att bli kund. Briqpay har därför skapat ett registreringsflöde för att förenkla processen och minimera hinder för att bli kund. Registreringsflödet är dessutom anpassningsbart vilket ger säljaren frihet i att anpassa det efter sin verksamhet. Data såsom organisationsnummer och adress är dessutom validerad i processen.

 

Kundregistreringen kan dessutom sättas upp med ett antal regler, till exempel vill du kanske göra en kredituppslagning vid registreringen eller endast tillåta kunder med en viss omsättning från en viss bransch att bli kunder.

Briqpay B2B checkout

Kortfattat så använder du Briqpays plattform för att skapa en skräddarsydd checkout. Du bestämmer själv över färger, typsnitt och vilken typ av information som behöver samlas in. När det kommer till betalmetoder så går det anpassa vilka som skall erbjudas och till vilken typ av kund. Kassan kan således anpassas helt efter marknad och region eller kundtyp. Allt presenteras i en samlad, dynamisk vy som kräver minimalt med klick för en ökad konvertering. Eftersom alla betalningar samlas på samma ställe så innebär det inte en ökad administration för ekonomiavdelningen när fler valmöjligheter adderas.

Briqpay checkout

Briqpay backoffice

 • Order management 

 • Hantera kreditregler, ändra flöde, design och annan funktionalitet i checkouten.

 • Kundinsikt, hur beter sig kunderna i de produkter från Briqpay ni använder (konverteringsgrad, när hoppar de av, analysera flödena).

 • Lägg till en pixel på sidan för att via vårt cookie nätverk (introduceras innan sommaren) få en överskådlig blick över vilka företag som besökt och vad dem besökt, oavsett om de är befintlig kund eller inte.

 • Aggregerade avräkningsrapporter 

Bizkit är en digitaliseringsbyrå med lång och bred erfarenhet av affärsutveckling och användande av digitala verktyg.

 

Vi arbetar långsiktigt och hjälper våra kunder med allt från utformning av digitala strategier till att arbeta fram tekniska lösningar utifrån kundens affär.

Bizkit Sweden AB​

info@bizkit.nu

Västra Esplanaden 5

352 31 Växjö

 • Bizkit Facebook
 • Bizkit LinkedIn

Följ Bizkit