meny knapp hamburgare
Bizkit Logotyp

Ökad e-handelsförsäljning för Växjö Lakers - Sveriges bästa hockeylag

Sedan 2018 är Bizkit e-handelspartner för om du frågar oss, sveriges bästa hockeylag, Växjö Lakers. Vårt uppdrag innebär att stödja...

E-handel med Shopify

Plattformen som erbjuder stora möjligheter till att snabbt komma igång lokalt och globalt.

Bizkit är officell Shopify partner

Shopify är en av de absolut största e-handelsplattformarna i världen och är omtyckt av både startups såsom företag som är globalt etablerade. Bizkit är Shopify-partner och via oss kan vi erbjuda en grym e-handelslösning som är skräddarsydd efter just era behov.

Sedan Shopify drog igång 2004 har plattformen växt i en rasande takt. Idag finns det närmare en miljon aktiva butiker över hela världen. Anledningen till att Shopify blivit så populärt är att startsträckan är kort men samtidigt så erbjuder plattformen en enorm flexibilitet att anpassa din lösning i takt med att butiken växer.

Vi delar gärna av oss av vår erfarenhet

Funderar du på hur e-handel fungerar eller har du funderingar på vilka digitala verktyg som skulle kunna vara er till hjälp? Det kanske bara handlar om en så enkel sak som att få två system att prata med varandra? 

Hör av dig till Carl Conradsson, han hjälper er mer än gärna att komma rätt.

carl@bizkit.nu

+46 76 166 61 16

Läs mer

Bizkit är en digitaliseringsbyrå med lång och bred erfarenhet av affärsutveckling och användande av digitala verktyg.

 

Vi arbetar långsiktigt och hjälper våra kunder med allt från utformning av digitala strategier till att arbeta fram tekniska lösningar utifrån kundens affär.

Bizkit Sweden AB​

info@bizkit.nu

Västra Esplanaden 5

352 31 Växjö

  • Bizkit Facebook
  • Bizkit LinkedIn

Följ Bizkit