meny knapp hamburgare
Bizkit Logotyp

Norges största leverantör av teamkläder

Brav Teamwear är idag Norges största specialist inom utveckling, produktion och försäljning av teamkläder med hög teknisk kvalitet till företag, klubbar och lag. Varumärkena är Kalas, Swix och Bavac.

Brav Teamwear är även en totalleverantör av specialdesignade kläder för idrottsutövare på alla nivåer. Brav Teamwear erbjuder en unik digital upplevelse med marknadens kortaste ledtider på specialanpassade beställningar.

Brav Teamwear e-handel

En komplex affärsmodell kräver en genomtänkt lösning

Brav Teamwear behövde tillgodose ett behov av tidsbestämd försäljning med profilerat material. Endast medlemmar i klubbar och anställda på företag skulle kunna få tillgång till produkterna, och den inloggade kunden skulle mötas av ett utvalt, kundunikt sortiment. 

Det fanns ett önskemål om att lösningen skulle vara så automatiserad som möjligt, och integrerad mot Bravs affärssystem. Dessutom skulle lösningen vara skalbar till internationell handel.

Brav Teamwear

Lösning och resultat av projektet

Efter att ha analyserat behoven i detalj kom vi fram till att vi skulle bygga en "projektmodul" där all grunddata för varje shop fylls i, tillsammans med de produkter som ska finnas i shopen. Projektmodulen genererar därefter inloggning, skapar en digital PDF med de utvalda produkterna och sätter upp hela den kundspecifika visningen av profilkläder. 

Till detta skapade vi en integration mot Bravs affärssystem och till deras produktionsenhet i Tjeckien. Parallellt skapade vi även ett antal rapportverktyg för såväl avstämning av shoppar som realtidsuppföljning. 


Lösningen har för närvarande aktiva shoppar på både den norska, svenska och internationella marknaden.

Om uppdraget

Fler uppdrag

Kontakta oss

Lansering: 2019

Är du nyfiken på vad Bizkit kan hjälpa dig med?

 

Läs mer eller kontakta oss 

Kund: BRAV Teamwear

Webbplats: bravteamwear.no

Brav Teamwear

Automatisering av komplexa e-handelsflöden för en bättre kundupplevelse

Ett långsiktigt samarbete som grundar sig på vad ingen annan partner kunde lösa när det kommer till effektiv orderhantering och en tydlig köpupplevelse.

Bizkit är en digitaliseringsbyrå med lång och bred erfarenhet av affärsutveckling och användande av digitala verktyg.

 

Vi arbetar långsiktigt och hjälper våra kunder med allt från utformning av digitala strategier till att arbeta fram tekniska lösningar utifrån kundens affär.

Bizkit Sweden AB​

info@bizkit.nu

Västra Esplanaden 5

352 31 Växjö

  • Bizkit Facebook
  • Bizkit LinkedIn

Följ Bizkit