meny knapp hamburgare
Bizkit Logotyp

Om Guldström & Co

Guldström & Co har sedan många år tillbaka varit marknadsledande på produkter för att leta efter metaller, främst med metalldetektor. Företaget har en lång historik som sträcker sig ända tillbaka till 60-talet då Lars drevs av sin nyfikenhet för skeppsvrak. Verksamheten har under åren växt med bland annat produkter för guldvaskning, vägen dit är en lång och spännande historia. 

Bizkit och Guldström & Co har jobbat tillsammans under lång tid, främst för att utveckla e-handeln. Rolf som driver företaget, har sett segmentet magnetfiske växa fram. Tillsammans utformade vi en handlingsplan mot målet att Guldström.se även ska det vara det självklara alternativet för magnetfiskare.

neodym-magnet för magnetfiske

Affärsutveckling med sökmotoroptimering

Tillsammans analyserade vi segmentet för att underbygga Rolfs tidigare iakttagelser av att intresset ökat. Vi identifierade vi att det finns en efterfrågan hos intresserade att snabbt komma igång. Några olika startpaket utformades då det oftast för en nybörjare kan vara svårt att veta vad för utrustning som behövs.

Vid sidan av att beställa hem produkter för att utöka sortimentet tog vi på Bizkit fram ett par nya landningssidor och SEO-optimerade texter. Landningssidor i form av kategorisidor är enormt viktiga för en e-handel, navigationen utökades och direkta trafikvägar skapades från startsidan.

letar efter lösningar

Identifiera utmaningar och fastslå förutsättningar

Efter en djupare sökordsanalys konstaterade vi att det görs många sökningar inom det här affärsområdet och konkurrensen inte såg ut att va särskild hög. Vi beslutade tillsammans att göra en satsning på att öka förvärvet av organisk trafik för att på så sätt möta kunden tidigt.

Sökmotoroptimering kan delas upp i det som görs på själva sajten och det som görs utanför. I mångt och mycket handlar det om att göra rätt förändringar och utvärdera. Om du vill veta mer så kontakta oss gärna så hjälper vi dig att identifiera, åtgärda och utvärdera.

Om uppdraget

Fler uppdrag

Kontakta oss

Lansering: 2020

Är du nyfiken på vad Bizkit kan hjälpa dig med?

 

Läs mer eller kontakta oss 

Kund: Guldström & Co

Webbplats: guldstrom.se

Magnetfiske med Guldström & Co

Upplev magnetfiske med Guldström & Co

Magnetfiske är lite som det låter, fiske med magnet. Det går helt enkelt ut på att du istället för krok använder en stark magnet för att med hjälp av magnetismen kamma hem storfångsten. Fenomenet har växt de senaste åren i Sverige, mycket på grund av att det är enkelt och inte kräver så mycket mer än en stark kastarm.

Bizkit är en digitaliseringsbyrå med lång och bred erfarenhet av affärsutveckling och användande av digitala verktyg.

 

Vi arbetar långsiktigt och hjälper våra kunder med allt från utformning av digitala strategier till att arbeta fram tekniska lösningar utifrån kundens affär.

Bizkit Sweden AB​

info@bizkit.nu

Västra Esplanaden 5

352 31 Växjö

  • Bizkit Facebook
  • Bizkit LinkedIn

Följ Bizkit