meny knapp hamburgare
Bizkit Logotyp

Ett nära samarbete med fokus på en helhetslösning

Under 2019 påbörjades ett samarbete med Varnamo of Sweden i Värnamo. En helt ny webbplats lanserades med en ny design som bygger på en bättre användarupplevelse med syftet att öka varumärkeskännedomen och minska avståndet till konsumenterna.


Värnamo Sängkläder som är grundaren till Varnamo of Sweden är ett familjeföretag som har tillverkat bädd och prydnadstextillier sedan 1951. Tillverkning sker i den egna fabriken i Småland och produkterna finns idag brett hos återförsäljare såsom möbelaffärer och inredningsbutiker.

Det är med stor sannolikhet att du redan är bekant med deras produkter utan att du känner till det. Värnamo Sängkläder är numera den enda aktören som tillverkar denna typen av produkter i Sverige vilket gör dem väldigt unika.


All tillverkning sker i samklang med naturen, textilier som används innehar bland annat märkningarna Öko-tex, Trygg Textil och GOTS. Miljömärkningen är viktig, det visar på ett ansvar för miljön och din hälsa då inga farliga kemikalier använts vid tillverkningen.

Värnamo Sängkläder

Integration mellan Sitedirect och Monitor

För att på ett mer effektivt sätt hantera produktinformation och korta ner steget från ny produkt till säljbar produkt så har e-handelslösningen integrerats med affärssystemet Monitor. 

Produktinformationen synkroniseras till e-handelslösningen och uppdateringar publiceras automatiskt. Integrationen skickar alla ordrar från e-handeln till affärssystemet där de sedan levereras ut.

Varnamo Sängkläder

Bättre kundupplevelse med enklare flöde

Efter lanseringen har flera tekniska förbättringar gjorts för att öka prestandan, förbättra kundupplevelsen och höja den tekniska stabiliteten. 

Klarna Checkout v3 har implementerats för att möjliggöra ytterligare funktioner i samband med utcheckningen.

Om uppdraget

Fler uppdrag

Kontakta oss

Lansering: 2020

Är du nyfiken på vad Bizkit kan hjälpa dig med?

 

Läs mer eller kontakta oss 

Kund: Varnamo of Sweden

Varnamo of Sweden

Ny e-handelslpartner till Varnamo of Sweden

Bizkit har arbetat fram en helt ny e-handelslösning för Varnamo of Sweden. Projektet har omfattat en komplett omvandling av både design som tekniska lösningar. Den nya e-handelslösningen bygger på plattformen Sitedirect som integreras mot affärssystemet Monitor.

Bizkit är en digitaliseringsbyrå med lång och bred erfarenhet av affärsutveckling och användande av digitala verktyg.

 

Vi arbetar långsiktigt och hjälper våra kunder med allt från utformning av digitala strategier till att arbeta fram tekniska lösningar utifrån kundens affär.

Bizkit Sweden AB​

info@bizkit.nu

Västra Esplanaden 5

352 31 Växjö

  • Bizkit Facebook
  • Bizkit LinkedIn

Följ Bizkit