meny knapp hamburgare
Bizkit Logotyp

Ökad e-handelsförsäljning för Växjö Lakers - Sveriges bästa hockeylag

Sedan 2018 är Bizkit e-handelspartner för om du frågar oss, sveriges bästa hockeylag, Växjö Lakers. Vårt uppdrag innebär att stödja...

Litium e-handelsplattform

E-handelsplattformen som kombinerar alla väsentliga funktioner för en effektiv och skalbar e-handel.

Litium Ehandelsplattform kombinerar alla väsentliga funktioner för en effektiv och skalbar e-handel

Litium e-handelsplattform är en molnbaserad SaaS-lösning som ger dig som e-handlare stora möjligheter. Litium har skruvat upp utvecklingstakten de senaste åren och är en marknadsledande plattformsleverantör.

Läs gärna om hur du ska gå till väga för att välja rätt ehandelsplattform eller kontakta oss om du har frågor om Litium.

Vad ingår i Litium e-handelsplattform?

CMS och PIM på samma ställe

Plattformen innehåller CMS och PIM vilket gör det enklare att hantera och styra både innehåll och produktinformation. Litium e-handel kan antingen drivas med det inbyggda CMS-verktyget eller helt headless. Det här ger dig som e-handlare enorma möjligheter att styra marknadsföring, försäljning och produkthantering på ett och samma ställe. 

Effektiv implementation med Litium Accelerator

En stor fördel med Litium e-handelsplattform är Litium Accelerator. Acceleratorn finns för både B2C och B2B och är en paketering med färdiga funktioner som ingår i plattformen. Acceleratorn bidrar till kostnadseffektiva implementations-projekt till skillnad från många andra konkurrerande plattformar.

Litium bidrar till utveckling och tillväxt

Litium håller en hög utvecklingstakt och har ett brett ekosystem. Det ger dig som e-handlare stora möjligheter att låta din butik växa snabbt när det behövs. 

Läs mer om Litium på litium.se

Bizkit är certifierad Litium Partner

Vi älskar smarta verktyg som gör det enkelt att skapa mätbara affärsvärden. Varje organisation är speciell och varje affärsstrategi kräver sin tekniska lösning. Det är den tekniska lösningen som skall anpassas till affären, inte tvärtom. 

 

För Bizkit och våra kunder är det väldigt viktigt att vi kan erbjuda ett brett utbud av plattformar och digitala verktyg för att kunna möta varje kunds unika behov. Just därför har vi valt att lägga Litium e-handelsplattform i vår verktygslåda. Plattformen är väldigt omtyckt och ett mycket bra verktyg för att skapa tillväxt.

 

Det roligaste vi vet på Bizkit är när vi på olika sätt får ta del av en digital resa. Att få vara den som bistår med erfarenhet av e-handel och digital affärsutveckling och se människor som växer längs med vägen gör att vi känner oss väldigt stolta. Tillsammans har vi många års erfarenhet av att leda och arbeta med e-handel och digitala utvecklingsprojekt och vet själva vilka utmaningar en verksamhet möter.

Vi delar gärna av oss av vår erfarenhet

Funderar du på hur e-handel fungerar eller har du funderingar på vilka digitala verktyg som skulle kunna vara er till hjälp? Det kanske bara handlar om en så enkel sak som att få två system att prata med varandra? 

Hör av dig till Carl Conradsson, han hjälper er mer än gärna att komma rätt.

carl@bizkit.nu

+46 76 166 61 16

Läs mer

Aktörer som använder Litium e-handel

På Litiums egna webbsida listar de över 100 kunder som använder ehandelsplattformen. Bland alla dem hittar du kunder med egna varumärken, multibrand stores och renodlade B2B-aktörer.

Läs mer på Litium.se

Om Litium AB

Litium startade redan 1998 som ett CMS-system. Under 2008 lanserades e-handel som standardfunktionalitet i plattformen. 2012 började aktörer lansera skräddarsydda e-handelslösningar med plattformen. 

 

2013 är året då Litium ändrade affärsstrategi och blev ett renodlat produktbolag som fokuserar helt på sin plattform. Konsultation och anpassad utveckling görs direkt av kunden eller via en affärspartner till Litium tillsammans med kunden. Litium var tidiga med att anpassa sina verktyg att bli cloudbaserade, redan 2014 flyttades allt upp i molnet. 2015 gjordes en riktad nyemission i bolaget för att förvärva kapital. Kapitalet har sedan använts för en enorm tillväxtresa som skett de senaste åren.

 

Litium är idag en av Sveriges ledande aktörer när det kommer till plattformar för digital handel och har många kunder, stora som små som använder plattformen.

Bizkit är en digitaliseringsbyrå med lång och bred erfarenhet av affärsutveckling och användande av digitala verktyg.

 

Vi arbetar långsiktigt och hjälper våra kunder med allt från utformning av digitala strategier till att arbeta fram tekniska lösningar utifrån kundens affär.

Bizkit Sweden AB​

info@bizkit.nu

Västra Esplanaden 5

352 31 Växjö

  • Bizkit Facebook
  • Bizkit LinkedIn

Följ Bizkit