Litium e-handelsplattform

E-handelsplattformen som kombinerar alla väsentliga funktioner för en effektiv och skalbar e-handel

Wanderluster

Bizkit är certifierad

Litium Partner

Det roligaste vi vet på Bizkit är när vi på olika sätt får ta del av en digital resa. Att få vara den som bistår med erfarenhet av e-handel och digital affärsutveckling och se människor som växer längs med vägen gör att vi känner oss väldigt stolta.

 

Tillsammans har vi många års erfarenhet av att leda och arbeta med e-handel och digitala utvecklingsprojekt och vet själva vilka utmaningar en verksamhet möter.

 

Vi älskar smarta verktyg som gör det enkelt för oss att skapa mätbart affärsvärde och därför väljer vi att lägga Litium e-handelsplattform i vår verktygslåda. Vi ser också att våra kunder uppskattar plattformen och att den mäktar med deras tillväxt utan att skapa växtverk i organisationen.

Vad är unikt med Litium?

Kortfattat så är Litium en molnbaserad e-handelsplattform som ger dig möjlighet att kombinera marknadsföring, försäljning och produkthantering på ett och samma ställe. Plattformen innehåller CMS och PIM vilket gör det enklare att hantera och styra både innehåll och produktinformation.

 

Litium håller en hög utvecklingstakt och har ett brett ekosystem. Det ger dig som e-handlare stora möjligheter att låta din butik växa snabbt när det behövs. 

Vill du veta mer?

Är du nyfiken på Litium och undrar om plattformen passar just din verksamhet? Hör av dig till oss så hjälper vi dig. Har du vägarna förbi så har vi alltid en öppen dörr och nybryggt kaffe. Under tiden får du gärna läsa vår artikel om att välja e-handelsplattform.

Dina uppgifter

Om Litium

Litium startade redan 1998 som ett CMS-system. Under 2008 lanserades e-handel som standardfunktionalitet i plattformen.

 

2013 är året då Litium ändrade affärsstrategi och blev ett renodlat produktbolag som fokuserar helt på sin plattform. Konsultation och anpassad utveckling görs direkt av kunden eller via en affärspartner till Litium tillsammans med kunden.

 

Litium är idag en av Sveriges ledande aktörer när det kommer till plattformar för digital handel och har många kunder, stora som små som använder plattformen.

BIZKIT

Bizkit är en digitaliseringsbyrå med lång och bred erfarenhet av affärsutveckling och användande av digitala verktyg. Vi arbetar långsiktigt och hjälper våra kunder med allt från utformning av digitala strategier till att arbeta fram tekniska lösningar utifrån kundens affär.

Följ oss

  • Bizkit Facebooksida
  • Bizkit LinkedIn