Vi är Bizkit

Vi på Bizkit tror på att förverkliga visioner. Vi vill att våra kunders företag skall blomstra och att människorna i dem känner meningsfullhet i sitt arbete.

Vi kan E-handel och digitala affärer

Vi skapar utvecklingskraft åt våra kunder genom kompetens, erfarenhet och nyfikenhet. Bizkit har sin bakgrund i plattformsutveckling, praktisk e-handel och ledande positioner inom systemutveckling samt marknadsföring. Våra uppdrag sträcker sig från utformning av digitala strategier för hela organisationen, produktion av tekniska lösningar kring e-handelsplattformar och integrationer, kundresor, e-handelskonsultation och konceptualisering av marknadsföring.

 

Den gemensamma faktorn av allt vi gör går att sammanfatta i förändring och utveckling av affärer. Vi har en grundfilosofi som bygger på att vi anpassar verktygen efter affären, inte tvärtom. 

Du hittar oss i Småland, närmare bestämt i Växjö. Precis som vår hemstad så växer Bizkit, både med nya medarbetare och spännande kunder. Du hittar våra kunder i många olika branscher såsom textil- och klädbranschen, tillverkande industri, detaljhandel och turism. Majoriteten av våra kunder är svenska men vi har även kunder i våra grannländer Norge och Danmark.

Vill du veta mer?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta oss så berättar vi mer.

Dina uppgifter

BIZKIT

Bizkit är en digitaliseringsbyrå med lång och bred erfarenhet av affärsutveckling och användande av digitala verktyg. Vi arbetar långsiktigt och hjälper våra kunder med allt från utformning av digitala strategier till att arbeta fram tekniska lösningar utifrån kundens affär.

Följ oss

  • Bizkit Facebooksida
  • Bizkit LinkedIn