meny knapp hamburgare
Bizkit Logotyp

Sitedirect e-handelsplattform

Plattformen som erbjuder stora möjligheter till anpassningar och integrationer.

Vi på Bizkit har över 10 års erfarenhet av Sitedirect e-handel

Sitedirect är en svensk e-handelsplattform utvecklad i Småland. Plattformen används av aktörer både inom B2C och B2B. Plattformen är väldigt flexibel och har ett väl utbyggt API för att koppla samman e-handel med kringliggande system. Sitedirects e-handelsplattform har vi på Bizkit arbetat med i cirka 10 år och kan på våra fem fingrar. Faktum är att några av oss även har arbetat på Sitedirect tidigare.

Ökad e-handelsförsäljning för Växjö Lakers - Sveriges bästa hockeylag

Sedan 2018 är Bizkit e-handelspartner för om du frågar oss, sveriges bästa hockeylag, Växjö Lakers. Vårt uppdrag innebär att stödja marknadsteamet med vår e-handelskompetens.Växjö Lakers e-handelslösning är byggd på plattformen Sitedirect och paketeringen Go.

Läs mer om projektet

Ny e-handelslösning till Varnamo of Sweden

Under en tid har vi på Bizkit arbetat med att ta fram en helt ny e-handelslösning för Varnamo of Sweden. Projektet har omfattat en komplett omvandling av både design som tekniska lösningar. Den nya e-handelslösningen bygger på plattformen Sitedirect som integreras mot affärssystemet Monitor.

Läs mer om projektet

Bizkit är en digitaliseringsbyrå med lång och bred erfarenhet av affärsutveckling och användande av digitala verktyg.

 

Vi arbetar långsiktigt och hjälper våra kunder med allt från utformning av digitala strategier till att arbeta fram tekniska lösningar utifrån kundens affär.

Bizkit Sweden AB​

info@bizkit.nu

Västra Esplanaden 5

352 31 Växjö

  • Bizkit Facebook
  • Bizkit LinkedIn

Följ Bizkit