meny knapp hamburgare
Bizkit Logotyp

Ökad e-handelsförsäljning för Växjö Lakers - Sveriges bästa hockeylag

Sedan 2018 är Bizkit e-handelspartner för om du frågar oss, sveriges bästa hockeylag, Växjö Lakers. Vårt uppdrag innebär att stödja...

Varför ska jag välja Briqpay?

Briqpays plattform vänder sig främst till dig som som säljer både till privatpersoner och företag eller dig som enbart har företagskunder. Du har till exempel identifierat att du behöver förbättra dina kundrelationer och öka servicen runt själva transaktionen för att skapa fler lojala kunder.

 

Du har identifierat att du har olika kunder som föredrar olika betalsätt. Du vill kanske inkludera din egen fakturering i en större utsträckning för att tillhandahålla en högre servicegrad eller minska höga transaktionsavgifter. Genom att även integrera en kreditupplysningstjänst i plattformen så kan du även erbjuda nya kunder att göra köp mot faktura på ett säkert sätt.

Briqpay kan även vara en del av en expansionsstrategi för ditt företag, du saknar i dagsläget möjligheten att erbjuda skräddarsydda, lokala betallösningar för att kunna sälja på andra marknader. Verktygen för att skapa anpassade, regionsbaserade checkout-flöden ingår i deras plattform. 

Vi delar gärna av oss av vår erfarenhet

Funderar du på hur e-handel fungerar eller har du funderingar på vilka digitala verktyg som skulle kunna vara er till hjälp? Det kanske bara handlar om en så enkel sak som att få två system att prata med varandra? 

Hör av dig till Carl Conradsson, han hjälper er mer än gärna att komma rätt.

carl@bizkit.nu

+46 76 166 61 16

Läs mer

Bizkit är en digitaliseringsbyrå med lång och bred erfarenhet av affärsutveckling och användande av digitala verktyg.

 

Vi arbetar långsiktigt och hjälper våra kunder med allt från utformning av digitala strategier till att arbeta fram tekniska lösningar utifrån kundens affär.

Bizkit Sweden AB​

info@bizkit.nu

Västra Esplanaden 5

352 31 Växjö

  • Bizkit Facebook
  • Bizkit LinkedIn

Följ Bizkit