meny knapp hamburgare
Bizkit Logotyp

Ökad e-handelsförsäljning för Växjö Lakers - Sveriges bästa hockeylag

Sedan 2018 är Bizkit e-handelspartner för om du frågar oss, sveriges bästa hockeylag, Växjö Lakers. Vårt uppdrag innebär att stödja...

Till vilka plattformar finns Briqpay?

Briqpay är obereoende av plattform och kan integreras i majoriteten av existerande e-handelsplattformar. Däremot finns det så kallad "plug and play" koppling mot globala plattformar som Woocommerce, Magento & Prestashop. Briqpay kan även enkelt integreras i Litium, en vanligt förekommande B2B-plattform som vi på Bizkit jobbar aktivt med.

Även mindre e-handelsplattformar som Sitedirect och Wikinggruppen kan dra nytta av Briqpays lösningar. Fråga oss gärna om Sitedirect kopplingen som tillhandahålls av oss på Bizkit.

Vi delar gärna av oss av vår erfarenhet

Funderar du på hur e-handel fungerar eller har du funderingar på vilka digitala verktyg som skulle kunna vara er till hjälp? Det kanske bara handlar om en så enkel sak som att få två system att prata med varandra? 

Hör av dig till Carl Conradsson, han hjälper er mer än gärna att komma rätt.

carl@bizkit.nu

+46 76 166 61 16

Läs mer

Bizkit är en digitaliseringsbyrå med lång och bred erfarenhet av affärsutveckling och användande av digitala verktyg.

 

Vi arbetar långsiktigt och hjälper våra kunder med allt från utformning av digitala strategier till att arbeta fram tekniska lösningar utifrån kundens affär.

Bizkit Sweden AB​

info@bizkit.nu

Västra Esplanaden 5

352 31 Växjö

  • Bizkit Facebook
  • Bizkit LinkedIn

Följ Bizkit